Kinderopvang Kiddies - Een gezellige opvang met grote groene buitenspeelruimte!Welkom bij Kiddies
 Kiddies biedt kinderopvang voor kinderen vanaf ongeveer 9 weken tot 13 jaar  in de vorm van peuteropvang, kinderdagopvang en buitenschoolse opvang (voor- en naschoolse opvang). Kiddies is een heerlijke plek voor kinderen. Geheel verzorgd. In een gezellige omgeving krijgen ze bij ons de gelegenheid de wereld te verkennen terwijl ouders onbezorgd elders bezig kunnen zijn. Wij voorzien in de behoefte aan kwalitatief hoogwaardige kinderopvang.
 
Professionaliteit, flexibiliteit en persoonlijke belangstellingstaan bij onze kinderopvang voorop. Door een prettige kindvriendelijke omgeving te creëren en een uniek en verantwoord pedagogisch beleid te voeren, biedt Kinderopvang Kiddies opvang die aansluit bij de wensen van kinderen en ouders en/of verzorgers. Dit alles onder begeleiding van gediplomeerde leidsters, waaronder VVE gecertificeerde leidsters.
 
Wij hanteren hierbij een combinatie van de Gordon methode en de pedagogische visie van Reggio Emillia, aangevuld met VVE (Uk & Puk). Luisteren naar het kind, het kind de ruimte geven om te ontdekken spelen hierbij een grote rol. Ook hebben wij Puk als vriendje in de groep, een handpop die gedurende de dag meespeelt met de kinderen en spelenderwijs de taal en sociale ontwikkeling stimuleert.
 
Uk en Puk
Bij Kiddies werken we volgens de methode van Uk & Puk. Hierin staat spelen centraal. Spelen is ontdekken. En spelen is groeien. Alle activiteiten zijn geschikt voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Uk & Puk leert baby's, dreumesen en peuters nieuwe vaardigheden. Door actief bezig te zijn en lekker te spelen! De activiteiten stimuleren de spraak- en taalvaardigheid, sociaal-emotionele vaardigheden en motorische en zintuiglijke vaardigheden. Ook geeft Uk & Puk de eerste rekenprikkels.  De leidsters worden hiervoor regelmatig bijgeschoold. Een aantal leidsters heeft een certificaat behaald en is op de groep actief met VVE. Wij sluiten daarmee aan bij de basisscholen die naast ons gevestigd zijn.

Wij bieden uw kind een veilige omgeving waarin het makkelijk vertrouwd kan raken en waarin wij, als kinderopvang, een bijdrage kunnen leveren aan een optimale ontwikkeling van uw kind.

Wij hanteren ruime openingstijden.
Mogelijkheden vanaf 7.00 uur tot 18.30 uur.
 
Verder staan wij voor...
veel speelplezier, een beetje anders, vaak ondeugend, veel lachen, lieve leidster, een boel enthousiasme, rust & regelmaat, eens lekker gek doen, ontdekken, inspireren, flexibiliteit, persoonlijke aandacht, veel kleuren, lekker buiten, gezellig binnen, veel ruimte, gezelligheid, informatie, een luisterend oor, erop uit, een grote knipoog en...nog veel meer!!!
 
Kortom: een warm welkom bij Kinderopvang Kiddies!
Jeanet van Doorn.

  


                            
 
 
                                               
 
 

Wilt u meer informatie of eens een kijkje komen nemen ?
Neemt u dan contact op met:
Jeanet van Doorn
tel.:06-42719819


Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint