Kinderopvang Kiddies - Een gezellige opvang met grote groene buitenspeelruimte!Welkom bij Kiddies
 Kiddies biedt kinderopvang voor kinderen vanaf ongeveer 9 weken tot 13 jaar  in de vorm van peuteropvang, kinderdagopvang en buitenschoolse opvang (voor- en naschoolse opvang).

 Kiddies is een heerlijke plek voor kinderen. Geheel verzorgd. In een gezellige omgeving krijgen ze bij ons de gelegenheid de wereld te verkennen terwijl ouders onbezorgd elders bezig kunnen zijn. Wij voorzien in de behoefte aan kwalitatief hoogwaardige kinderopvang.
 
Professionaliteit, flexibiliteit en persoonlijke belangstelling staan bij onze kinderopvang voorop. Door een prettige kindvriendelijke omgeving te creëren en een uniek en verantwoord pedagogisch beleid te voeren, biedt Kinderopvang Kiddies opvang die aansluit bij de wensen van kinderen en ouders en/of verzorgers. Dit alles onder begeleiding van gediplomeerde leidsters, waaronder VVE gecertificeerde leidsters. Onze leidsters worden jaarlijks bijgeschoold op divers vlak o.a. Tink training- Kinder EHBO BHV-VVE- 3F taal niveau-communicatie. Gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. Daarmee zijn wij constant in beweging om de kwaliteit hoog te houden.
 
Wij hanteren hierbij een combinatie van de Gordon methode en de pedagogische visie van Reggio Emillia, aangevuld met VVE (Uk & Puk). Luisteren naar het kind, het kind de ruimte geven om te ontdekken spelen hierbij een grote rol. Ook hebben wij Puk als vriendje in de groep, een handpop die gedurende de dag meespeelt met de kinderen en spelenderwijs de taal en sociale ontwikkeling stimuleert.
 
Uk en Puk

Bij Kiddies werken we volgens de methode van Uk & Puk. Hierin staat spelen centraal. Spelen is ontdekken. En spelen is groeien. Alle activiteiten zijn geschikt voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Uk & Puk leert baby's, dreumesen en peuters nieuwe vaardigheden. Door actief bezig te zijn en lekker te spelen! De activiteiten stimuleren de spraak- en taalvaardigheid, sociaal-emotionele vaardigheden en motorische en zintuiglijke vaardigheden. Ook geeft Uk & Puk de eerste rekenprikkels.  Met gecertificeerde VVE leidsters sluiten wij  ook aan bij de basisscholen. En worden de kinderen op een goede manier voorbereid op de overgang naar de basisschool. De zgn doorgaande lijn. 

B-FIT

In 2018 zijn wij gestart met het opleiden van 2 leidsters tot B fit coach. Zij gaan zorgen voor een progamma waarin gezonde voeding en beweging voor de kinderen centraal staat. De aftrap is gegeven door middel van een peuteryoga workshop.

Leidsters
Wij werken uitsluitend met gediplomeerd pedagogisch medewerkers. Onze teams bestaan uit diverse leidsters er is bewust gekozen om wat jongere en wat oudere medewerksters te mixen in een groep. Mensen met en zonder kinderen .
Waaronder VVE gecertificeerde leidsters. Onze leidsters worden jaarlijks bijgeschoold op divers vlak o.a. Tink training- Kinder EHBO BHV-VVE- 3F taal niveau-communicatie. Gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. Daarmee zijn wij constant in beweging om de kwaliteit hoog te houden.

Locatie/samenwerking Logopedie, Yunio.

 Wij zijn gevestigd in kindcentrum 't Kidshuus. Dit gebouw staat naast de basisscholen, De overgang naar de basisschool is op deze manier geen grote stap want de kinderen zijn de omgeving en de juffen al gewend. 
In ons gebouw is ook de logopedie gevestigd, de kinderen kunnen hier ook spelenderwijs geholpen worden zonder van locatie te hoeven wisselen. Er is directe samenwerking met de jeugdgezondheidszorg van Yunio de verpleegkundige komt regelmatig op bezoek en wij kunnen hier gebruik maken van de expertise van Yunio.  
Kortom:
Wij bieden uw kind een veilige omgeving waarin het makkelijk vertrouwd kan raken en waarin wij, als kinderopvang, een bijdrage kunnen leveren aan een optimale ontwikkeling en gezondheid van uw kind.


Verder staan wij voor...
veel speelplezier, een beetje anders, vaak ondeugend, veel lachen, lieve leidster, een boel enthousiasme, rust & regelmaat, eens lekker gek doen, ontdekken, inspireren, flexibiliteit, persoonlijke aandacht, veel kleuren, muziek , lekker buiten, gezellig binnen, voorlees oma, knutsel opa, veel ruimte, gezelligheid, informatie, een luisterend oor, erop uit, een grote knipoog en...nog veel meer!!!
 
een warm welkom bij Kinderopvang Kiddies!

                                                                                                 
Jeanet van Doorn.

  


                            
 Wij hanteren ruime openingstijden. 
 Mogelijkheden vanaf 7.00 uur tot 18.30 uur.
 
                                               
 
 

Wilt u meer informatie of eens een kijkje komen nemen ?
Neemt u dan contact op met:
Jeanet van Doorn
tel.:06-42719819


Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint